ВОНЕЩА ВОДА ПОЧИВКА

СПА ХОТЕЛ „ РЕЛАКС „

 

25.юни.2023г. – 30.юни.2023г.                         цена:430лв.

 

 

Великотърновското село Вонеща вода носи името си от минералните извори богати на сероводород. Разположено е в северното подножие на Централна Стара Планина. Надморската височина на курортното селище е 500 метра. Климатът е умерено– континентален без резки температурни разлики. В селището, освен живописната природа, има открит минерален извор, даващ възможности за медицински туризъм и балнеолечение. Водата е със силна миризма на сероводород, откъдето и селището е получило името си. Тази съвкупност от благоприятни климатични фактори, въздействието и чарът на живописната природа на Стара Планина и наличието на лечебна минерална вода са безценни ресурси тук да се развива балнеолечебен и климатичен туризъм с цел общо отпочиване, тонизиране и укрепване на организма, подобряване и нормализиране на обменните процеси и функциите на почти всички системи на човешкото тяло. Вонеща вода е родното село на легендарния Филип Тотю

Водата извира на 13 градуса градуса като в местните хотелски комплекси и басейни се подгрява до 40 градуса. Минералната вода се използва за лечение чрез пиене и балнеолечение. Основните показания за лечение с водата са: кожни болести, заболявания на обмяната на веществата и болести на горните дихателни пътища. Минералният състав на изворите във Вонеща вода е максимално близък до този на балнеокурортите в Швейцарските Алпи и Франция.

 

1-ви ден: Тръгване  08:00ч.  ул. “БУЛАИР“; 08:15ч.  Младежки дом; разглеждане на забележителностите на гр. Сливен: Стария бряст; Паметника на Хаджи Димитър; къщата музей на Хаджи Димитър;  Часовниковата кула; Регионалния исторически музей; отпътуване за Вонеща вода –  настаняване в хотела; Вечеря.

2-ри ден:   Свободен ден – Закуска; Екскурзия до Велико Търново, Арбанаси – разглеждане на забележителностите. Вечеря, ползване на СПА – центъра на хотела;

3-ти ден:   Закуска; Свободна програма; СПА център; Вечеря.

4-ти ден:   Закуска; Екскурзия до гр. Трявна – разглеждане на забележителностите; СПА център; Вечеря.

5-ти ден:  Закуска,Свободна програма, Вечеря. СПА център;

6-ти ден  Закуска;11:00ч. отпътуване за Бургас.

 

Цената включва: Транспорт с 30 местен лицензиран автобус; 5 нощувки, 5 закуски, 5 вечери/блок-маса/;

Екскурзии: Велико Търново, Арбанаси, Трявна, Сливен.,Представител на фирмата;

Релакс зона : вътрешен басейн с размер 14/10/1,90м. с минерална вода 27-30 градуса. сауна- t 70-100 C, подобрява кръвообращението и тонуса, има детоксициращ ефект и спомага за изхвърляне на мъртвите клетки от тялото; парна баня – засилва кръво-обръщението, подобрява обмяната на веществата, стимулира функцията на сърцето и белите дробове, редуцира стреса, фитнес зала – сваля килограми :).

Цената не включва: входове за посещаваните обекти; разходи от личен характер.

ОРГАНИЗАТОР: „DIANA TOUR“ Ltd. тел:0878659540.
Лице за контакт: Калинка Жекова тел: 0887726107;056816843; Ангел Жеков:0888689655

„DIANA TOUR“ Ltd. си запазва правото на промени по програмата и цената, при промяна на цени на горивата, промяна на атмосферните услови и др.

 

Посетете нашия сайт: https://kam1970.com